fredag 24 februari 2012

På spaning

Min favoritkatt Molly gillar att sitta på grannens altan. Jag tror att hon försöker få syn på mig! Jag sitter ju ofta på husses skrivbord och spanar ut genom fönstret. Kan inte låta bli att vifta på svansen när jag ser Molly... Hon är så söt! Ibland blir jag lite trött, då vilar jag genom att sätta ner armbågarna mot fönsterbrädan. Matte säger att hon är väldigt glad över julklappen från J., fönstret blir visst lite kladdigt när jag tryckt nosen emot rutan... Hon fick nämligen en fönsterputsar-apparat!




tisdag 21 februari 2012

Tack!

Jag gillar ju att leka, men det är lika kul att träna! Man får godis då. Jag lärde mig att tacka med tassen häromdagen, det tog tio minuter. Bra va?



lördag 18 februari 2012

Lite trött igen

När jag leker så gör jag det ordentligt. Och med många saker. Gillar att byta... Sedan blir jag jättetrött och somnar mitt bland grejorna! Matte tycker det är kul, hon brukar alltid smygfotografera mig då... Mammarazzi...




tisdag 14 februari 2012

Pussar!

I dag på alla hjärtans dag passar det väl bra att visa pussar! Vi hade ju kärt besök här, och jag kunde pussa på dom mycket! Ni ser ju - de bjuder på det!



lördag 4 februari 2012

Nu har det hänt - igen...

Alltså, har ni fattat hur gott det är med kvistpapper? Det smakar så mustigt. Matte hade ett bokmärke som på något vis hamnade på golvet, och i min mun. Det låg där och ropade "ta mig, ät mig", tyckte jag. Så det gjorde jag. Matte kom och bytte resterna mot en bit knäckebröd. Det är också gott.
En annan gång hittade jag husses högkostnadskort, det var inte alls lika gott, för det var plastat. På baksidan stod att det var en värdehandling sa matte, men det hade jag inte läst.



torsdag 2 februari 2012

Konstigt intresse

Jag har ett konstigt intresse säger matte. När man spolar i toaletten bara måste jag kolla vad som händer. Något som åker iväg eller något som kommer upp? Men jag har inte förstått det än. Spännande är det i alla fall att titta när det låter och bubblar, kan bara inte låta bli att kolla!