lördag 28 april 2012

Det är fult att härmas!

Jag måste tugga på ben ibland, det har jag ju berättat. I kväll var det en sån gång, och jag tuggade länge och det lät visst lite också. Matte visade filmen för en nära släkting, och tror ni inte att de också kände för att tugga när de sett den! Så de filmade lite, ganska likt mig tycker jag! Men de har inget tuggben, eller så är det bara det allra sista, vita som blivit när man tuggat länge som syns...





söndag 15 april 2012

Hemåt

Nu åker vi hemåt,och jag ligger och sover i min bur. Nu har jag ingen krage så nu ryms jag där. Jag är ganska trött, men ligger här och saknar mina små släktingar. Och de stora, som var snälla och tog med mig ut på långa promenader. Men plikten kallar. Jag måste hem och vakta reviret, träffa Molly och lämna tillbaka kragen till Ronja.

torsdag 12 april 2012

Hildahunden

Jag har träffat en hund med fart i, vilda Hilda! Men jag är snabb som en vessla så jag var före henne hela tiden. Hon hängde med bra men började sacka så småningom. Men hon har några fler år och kilon på nacken, så det är inte så konstigt! När vi kom hem igen blev jag så där himla trött. Helt utslagen en bra stund!

De skojar med mig...

Jag låg och sov, jättetrött efter att ha lekt med alla barnen. Då passade de på att skoja med mig och la råttan på mitt huvud! Konstigt att jag inte märkte det, jag känner ju lukten av min råtta på långt håll annars. Inte ens när de stod och skrattade åt mig märkte jag nåt. Men jag säger bara, när ni minst anar det ger jag igen!

söndag 8 april 2012

Gnaga

Det är skönt att gnaga. Man rensar tänderna och får ut lite överskottsenergi. Alla borde ha ett tuggben! Skulle väl vara skoj att se människor gå omkring och tugga på olika ben... En del skulle ha pinnben, en del med knutar. Någon gillar tuggring bäst. Så fina tänder alla skulle ha!

På hugget!

Som vanligt sover jag bara med ett öga dagtid. Man kan missa nåt om man inte har örnkoll! Se bara, här låtsas jag sova. Någon går förbi, och jag ser ut som om jag har varit vaken hela tiden!

Glad påsk!

Jag hade en jätteglad påsk, hoppas ni hade det också! Fick ju leka hela dagen och hela kvällen, med fem barn som bara brydde sig om mig. De fick påskägg, det vill jag också ha nästa påsk. Svåra att få upp bara.
Bäst av allt var nog att jag slipper kragen nu!

torsdag 5 april 2012

På väg

Vi åkte bil lääänge i går. Eftersom jag har krage kunde jag inte vara i buren, men jag hade min korg och sov i den. Tänk så tur jag hade som fick låna Ronjas uppblåsbara krage! Jag gillade inte alls tratten.
I dag myser jag och får pussa släkten. Jättemånga pussar blir det.