måndag 26 december 2011

Jullov

God fortsättning på er! Jag bloggar inte så mycket nu för jag har jullov och träffar släkten... Men vi hörs snart!

tisdag 13 december 2011

Less

All snö har tinat bort, jag blir så less! Nu har det regnat, mycket. Det är inte alls roligt. Jag har nyss tvättat fötterna och magen, och matte tvättade till och med skägget. För nu blir man ju smutsig när man varit på promenad. Ska kammas sedan. Inte heller så roligt.
Husse har lovat att leka med mig mycket i dag, så jag får lite skoj...



söndag 11 december 2011

Före och efter

Jag hittade något kul på golvet en dag. Det var antagligen meningen att jag skulle få det, eftersom det låg på golvet. Och hörni! Det gick att äta! Men men, husse är samma typ som matte - en riktig glädjedödare. Han tog av mig det. Påstod att matte inte skulle bli glad. För hon hade gjort det jag åt på, och hade det som prydnad.
Fast, när hon kom hem verkade hon inte alls förvånad. Så hon sa inte så mycket.


Så här såg det ut före, innan jag hittade det

Och så här såg det ut sedan. Visst ser man hur gott det är?

fredag 9 december 2011

Om att handarbeta och samarbeta

Jag vill gärna vara med och hjälpa till. Ibland får jag höra att jag inte hjälper utan stjälper. Inte kul. Matte satte sig och virkade framför tv:n, det såg riktigt roligt ut. Jag hoppade upp och började virka jag med - eller, hmmmm, tja, jag tuggade kanske lite på garnet då. Men det roliga varade inte länge, jag fick lov att gå ner på golvet! Typiskt!


Så lång jag kan bli! Jag ser det själv nu...

Har ni provat att äta ullgarn? Det är synnerligen gott!

onsdag 7 december 2011

11.11.11 kl 11.11

Glömde ju! Matte fotade mig den 11/11, precis klockan 11.11! Och sedan skickade hon in bilden till Radio Västernorrland, för de ville ha in foton från länet och se vad folk gjorde just då.
Ja, jag gick då omkring på altanen och nosade, åt ett och annat höstlöv. Solen sken.
Och ser ni skuggan av mina ben? 11 11!

måndag 5 december 2011

Till veterinären

Folks, jag har varit till veterinären. Den här gången hade jag inte ätit nåt farligt, jag lovar! Utan det var två hörntänder som inte ville ramla ut själva. Fick dra ut dom. Och då ville de jag skulle sova. Så först fick jag en spruta i häcken, och gissa om den visste var den tog! Det gick inte lång stund så knäade jag, lite jobbigt när ögonen ville falla ihop ideligen, för jag måste ju ha koll på matte. Hon  förstod det till slut, och lyfte upp mig i knät. Då gav jag efter och somnade.

När jag vaknade såg jag matte igen, och sen såg jag en hund utanför. Jag morrade jättehögt. Fast så vinglig jag var! Ingen verkade bli rädd för mig. Tja, så åkte vi hem, och jag blev trött igen. Var kall om tassarna, för så kan det bli när man varit sövd. Så jag fick ligga på mattes bröst, och hon värmde mina tassar med sina. Hade en dubbel fleecefilt på mig, och till slut var jag varm. När jag sovit klart så var jag rätt hungrig, och ville ut och gå. Så man kan väl säga att det gick bra det här!





lördag 3 december 2011

Första snön

Satt i mattes knä och myste när jag måste ställa mig upp och titta ut. Något yrde i luften, och jag fick veta att det var årets första snö som kom! Snö... Vad var nu detta? Måste ut och kolla... Något härligt och fluffigt att böka omkring i och att leka med, och förstås att äta! Detta gillar jag! Blir så glad när jag kommer ut att jag skuttar ideligen!




torsdag 1 december 2011

Snabb var ordet...

Jag är alltid på hugget när vi är ute och får hämta boll! Hääärligt att springa och hämta den när husse kastar! Matte tror att hon ska kunna fotografera mig när jag sitter och spanar in bollen, innan husse kastar. Men...